Added Checkout

Keikkapäivä – 24 h kiertue-elämää

October 22, 2014

Kitaran soittaminen ja kiertueelle lähteminen ovat kaksi eri asiaa. Edellisestä on kirjoitettu monia erinomaisia oppikirjoja, mutta jälkimmäisestä ei ole mitään tarjolla vaikka lisätieto keikkailusta olisi erittäin hyödyllistä kaikille bändeille.Jos olet lähdössä ensimmäiselle oikealle kiertueellesi, tai vain haaveilemassa sellaisesta, nämä tekstit ovat sinua varten. Jos totta puhutaan, kirjoitin tämän oppaan alun perin itseäni varten. Noin kaksitoista vuotta sitten lähdin ensimmäiselle pitkälle kiertueelleni tietämättä oikeastaan mitään kiertue-elämän koukeroista. Yritin valmistautua etsimällä tietoa Googlesta, mutten löytänyt vastauksia. Kyselin tuntemiltani ihmisiltä ja yritin löytää opaskirjoja, mutta jäin ilman vastauksia. Tietäjät pitivät tiedon visusti itsellään.

Opas pyrkii vastaamaan seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä neuvoja ja tietoja olisin tarvinnut lähtiessäni ensimmäiselle kiertueelle?
  • Mikä on ”load in”?
  • Mitä tarkoittaa ”linecheck”?
  • Mikä on ”buyout”?
  • Mitä ymmärsin kiertue-elämästä vasta kotiin palattuani?

Kaikki, mitä luet näiltä sivuilta on tapahtunut oikeassa elämässä. Olen kokenut kaikki oppaan ongelmatilanteet jossain muodossa. Saat selonteon kaikista koettelemuksistani yksityiskohtaisten tosielämän esimerkkien avulla. Käytän esimerkeissäni oikeita nimiä ja paikkoja jotta saisit realistisemman kuvan tapahtumista.Toivon yhtyeellesi onnea ja menestystä matkallanne ja uskon, että tämä opas auttaa sinua oppimaan kiertue-elämästä muutenkin, kuin kantapään kautta. Näille sivuille kerätty tieto vie sinut askeleen lähemmäs todellista ammattimaisuutta. Käytä saamaasi tietoa hyvin – loppu on itsestäsi kiinni!

SISÄLLYS:

1. Aamu

2. Load in

3. Linjacheck

4. Soundcheck

5. Aikaa levätä ja ihmetellä

6. Piinaavaa odottelua

7. Vaihto

8. Showtime!

9. Load Out 

10. Reaktorit alas

Keikkapäivä - 24 h kiertue-elämää (PDF tabletille)

Kaikki mitä olet koskaan halunnut tietää keikkailusta löytyy tästä kirjasta!Keikkapäivä - 24 h kiertue-elämää on jokaisen muusikon ja teknikon opas Euroopan kiertueelle. Vaikka olisit vanha konkari tai vasta uraasi aloitteleva poppari, aina voi oppia jotain uutta. Opas käy läpi keikkapäivän tapahtumat aamusta iltaan. Kuvitus on The Rasmuksen Euroopan kiertueelta vuodelta 2009. Pääset mukaan kulissien taakse ja saat ainutlaatuisen kosketuksen kiertue-elämään.

Osta PDF-kirja

22.10.2014 Kimmo Aroluoma (Kuvat: Harri Huuhtanen)
Kirjoittaja on Custom Boardsin omistaja ja pitkän linjan kitararoudari.Shipping Fees

Scandinavia and Baltic countries

Rest of the European Union

USA, Canada, Non EU-countries and rest of the world

If you shop from outside the European Union, you will see all prices VAT 0 % at the checkout, so you can order without paying the 24% VAT.

Fast delivery